Имитатори

Вече 15 години Такси Бургас работи успешно в Бургаския таксиметров превоз на пътници извоювайки си лидерското място в град Бургас. Ето защо много фирми и таксиметрови шофьори се опитват да имитират фирмата, както на стикера с логото така и по сайтовете си, с цел да заблудят по-невнимателните клиенти. Почти няма сайт, в който друга фирма да не си вмъкне към името си Такси Бургас или някоя копърка да не го добави към стикера си.
Такси Бургас иска да предупреди своите клиенти да бъдат по-внимателни, в каква кола се качват и на какъв сайт се доверяват, защото не можем да носим отговорност и да контролираме некоректните шофьори от другите фирми. Много често на тарифите пишат по-ниски цени, а след като приключи курса се разбира колко по-висока цена трябва да се плати. Много внимавайте.
Ако пътувате с наша кола и забравите някаква вещ може да се обадите в Бургас Такси и да ни информирате по телефона или чрез формата ни за изгубени вещи в сайта. Ще направим всичко възможно за да върнем загубената вещ. За друга кола не можем да гарантираме това.
Тук ще се опитаме да Ви предпазим като публикуваме снимки на коли, които преценим, че ни имитират по някакъв начин и използват думите Бургас и Такси без това да е свързано с фирмата им.


© Такси Бургас Всички права запазени