За нас

Таксиметровата ни компания е основана в началото 2009 г. Фирмата е създадена от доказали се вече в град Бургас таксиметрови шофьори с цел подобряване на обслужването и доверието между клиента и шофьора. Започва дейност от 30.03.2009 г. Радиофицирана е и разполага с чисти и в отлично техническо състояние автомобили. Шофьорите са коректни и внимателни, с богат опит, което гарантира доброто обслужване от професионалисти.
През 2014 г. фирмата прави структурни промени с цел подобряване на обслужването
През 2015 г. Такси Бургас въвежда електронна система за подаване на поръчки, както през диспечерския център така и през мобилно приложение „Andromix Taxi”. С помощта на тази система диспечерския център може да контролира прецизно приемането и изпълнението на поръчките. В последствие се въвежда модерна цифрова телефонна централа, която да улесни клиентите в подаването на заявки.
През годините Такси Бургас си партнира успешно с много фирми от различни браншове, с които сме изградили много добра работна среда и взаимно доверие. Винаги сме готови да приемем нови предизвикателства. Вече повече от 15 години сме лидери в таксиметровата дейност в Бургас.
Управата на „Такси Бургас” ООД следи стриктно за качеството на предлаганите услуги и се стреми да държи обратна връзка за подобряването на работата с клиенти и партньори.


© Такси Бургас Всички права запазени